Barbera

Touch of Matrix heeft mij veel gebracht en het proces is nog steeds gaande, dus brengt het vast nog meer. Bij de eerste sessie ‘ruimden’ we eerst ‘oud zeer’ op. Je hoeft slechts  te ontspannen en je onderbewustzijn, de energie EN Nicolien doen verder het werk. Een bijzondere ervaring, want je lijf reageert automatisch. Daarbij werd (in mijn geval) pijn omgezet naar eerst verkramping en vervolgens naar rustige bewegingen en uiteindelijk verliet het mij. Toen werd alles stil. Een rust kwam over mij.

Daarna, in de vervolgsessie zet je niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk stappen. Bij mij was die uitwerking fenomenaal. Van elke dag zien te ‘overleven’ voelden de dagelijkse blokkades ineens veel minder sterk. Ik ‘wist’ gewoon wat ik wilde en moest doen. Ik kon meer ontspannen op zowel het werk als in de omgang met bepaalde mensen, want ik stond/sta ineens heel dicht bij mezelf. Dit proces gaat vanzelf…je doet het niet bewust.

En dat is wat Touch of Matrix is: Je onderbewuste krijgt meer zeggenschap en de ‘lagen’ die je al die jaren hebt ‘aangelegd’ (door ervaringen, opvoeding en verwachtingen) voeren niet meer de boventoon. Dan kom je dichtbij je wezenlijke ‘ik’. Zonder ego of bijbedoelingen ( je pure zelf): een leeg blad waarop je je nieuwe verhaal mag gaan schrijven.

Ik ben nu meer in staat mijn gevoel te volgen, inzichten en gedachtes toe te laten en er wat mee te doen zodat ik meer de richting uit ga die bij me past en dus voor mij bestemd is. Geen blokkades meer. Ik kan dit proces iedereen aanraden. Het is prettig want je hoeft niet terug naar oude pijn. Je ruimt de boel op en zodra de ‘mist’ in je is opgelost, kan het licht er weer doorheen schijnen. Je bent eerlijker naar jezelf en anderen en dan kun je vooruit! BEleven in plaats van OVERleven. Op naar je bestemming! Dank je wel Nicolien!