Voel je vrij

In 24 uur met jouw bedrijf naar de next level

Een unieke combinatie van Touch of Matrix, transformatieve coaching, marketing en hospitality. Een high-end traject voor bijzondere ondernemers.

Ben je ondernemer en loopt het stroef met de zaken? Als alles energie is; wat blokkeert er dan in jouw bedrijf? Hoe zou het zijn als je de juiste klanten en medewerkers aantrekt? Hoe zou het zijn dat je jouw omzet verhoogt met dát waar jij het meest blij van wordt? Hoe zou het zijn dat je volledig zichtbaar bent en vanuit passie en volledig in flow aan de slag gaat?

Speciaal voor ondernemers die zich bewust zijn dat succes van binnenuit komt, bied ik een uniek 24-uurs traject aan. In deze 24 uur focussen jij en ik ons volledig op jouw onderneming. Want jij BENT je onderneming! Het traject stel ik op maat voor jou samen. Ik combineer sessies met Touch of Matrix én 30 jaar ervaring in ondernemen, marketing, communicatie, public relations, sales en organisatie. Zodat het hele plaatje klopt. In 24 uur pakken we de kern aan en ga je naar de next level in ondernemen. 

Van tevoren hebben we samen een intakegesprek, dit kan bij mij in de praktijk of telefonisch. Tijdens deze intake pellen we jouw onderneming af. Wat heb jij nodig om als ondernemer volledig in je kracht te staan en succesvol te zijn? Welke overtuigingen en gedrag blokkeren de weg naar succes? Hoe is jouw zichtbaarheid? Welke aanbod heb je? Welke klanten trek je nu aan en hoe bereik je ze? Wat is de behoefte van jouw klant en welke oplossing bied jij?

De output van deze intake bepaalt het plan van aanpak voor deze 24 uur zodat je precies krijgt, wat je nodig hebt om jouw bedrijf naar de next level te brengen. Zowel van binnen, als naar buiten toe. Jij focust hierbij volledig op wat je wél wil.

Tussen onze sessies door kan je heerlijk ontspannen in de natuur. Ik verzorg twee keer een heerlijke lunch en voor lekkere (gezonde) versnaperingen. Als je in de buurt wil overnachten, regel ik een mooie en passende locatie waar je heerlijk tot rust kan komen en waar ’s ochtends een lekker ontbijt voor je klaarstaat (meerprijs).

Met dit unieke high-end traject gun jij jezelf een persoonlijke groei op magisch niveau. Jouw investering hiervoor is € 1.597 ex BTW.

Ben je nieuwsgierig en smaakt dit traject naar meer? Ben je klaar om voor succes te gaan? Neem dan even contact met mij op voor meer informatie!

Nieuw! Teambuilding 4.0

Vanaf mei 2023 bied ik samen met Joyce Koffeman ook Touch of Matrix aan als je met de energie van jouw team aan de slag wil. Kan de samenwerking beter? Met Teambuilding 4.0 kan de dynamiek op een eigentijdse manier veranderen en haal je met jouw team écht het gewenste resultaat. Neem alvast contact op voor meer informatie.

Lees hier vast meer over onze samenwerking!

Nieuwste Blogs

Wat klanten ervaren