Wat vertelt jouw lichaam?

Er komt steeds meer informatie naar buiten over de achterliggende oorzaak van ‘ziekte’. Wat wil je lichaam je vertellen met lichamelijke klachten? Welke impact hebben emotionele gebeurtenissen op jouw lichaam, jouw gezondheid? Op jouw staat van ZIJN?

Angst, schaamte, schuldgevoel en boosheid zijn in elk geval lage frequenties die diep in jouw systeem kunnen indringen. We zijn er heel goed in om die gevoelens weg te stoppen. Ze mogen er niet zijn, we stellen ons toch niet aan! Doe je dat lang genoeg, dan komt er een moment dat je systeem ingrijpt en aangeeft dat het anders moet. Rugpijn bijvoorbeeld… ooit bij stilgestaan dat de oorzaak van de pijn kan liggen dat jij jezelf niet de moeite waard vindt? Dat je veel onmacht ervaart? Of dat iemand juist teveel macht over je heeft? Hoe lager de pijn in je rug, hoe minder goed jouw eigenwaarde is.

Het gaat mij in dit blog om de herkenning. Niet waar het vandaan komt.

Bij Touch of Matrix neem ik deze informatie in elk geval mee tijdens de behandeling. We schonen de programma’s op; jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgen hierdoor een enorme boost. Het gaat snel, licht en makkelijk. Hoe klinkt dat? Ik heb de komende tijd ruimte om jou de magie van deze behandelingen te laten ervaren. Weer thuiskomen bij jezelf en krachtig en vrij door het leven gaan.

Stuur mij een berichtje als je voelt dat het nu echt jouw tijd is!