Voel je vrij

Hoe ziet een behandeling eruit?

Intake

Voor de eerste behandeling neem ik de intake die je van tevoren hebt ingevuld vast door. Wat is je thema/klacht? Wat zijn belangrijke gebeurtenissen? Welke fysieke klachten zijn er, wat wil jouw lichaam je vertellen? Ik reken jouw zielencode uit aan de hand van jouw geboortedatum. Zo weet ik onder andere wat jouw uitdaging in dit leven is. Waar je steeds tegenaan loopt. Ik neem al deze informatie mee tijdens de eerste behandeling.

De behandeling vindt plaats in mijn praktijk in Almere Buiten. Met een lekker kopje thee nemen we kort jouw intakeformulier nog even samen door, zodat alle programmaatjes geopend zijn. We hoeven niet te graven naar informatie. Je hoeft mij ook niet alles te vertellen. Als je je hart even wil luchten, dan mag dat natuurlijk. Alleen jouw onderbewuste WEET wat er mag en kan veranderen. Dan start de behandeling, als therapeut begeleid ik je in het proces. De eerste behandeling duurt circa 90 minuten.

De behandeling

De behandeling start als volgt. Als therapeut breng ik de verbinding tussen jou en het quantumveld tot stand. Hiervoor ga ik achter jou staan, ik plaats mijn handen op jouw heup en schouder. De energie komt in beweging, dat betekent dat jij ook gaat bewegen. Je beweegt naar achter als de verbinding er is. Daarna vragen we aan jouw lichaam om zich in de optimale positie uit te lijnen. Jouw lichaam is de antenne. Ook nu ga je bewegen, jouw lichaam weet precies wat het moet doen. En jij mag het lekker laten gebeuren! Als jouw lichaam in optimale positie staat, plaats je jouw bestelling. Ik begeleid je hierbij. Daarna ga ik met de programma’s op jouw harde schijf aan de slag. Dit kan zowel liggend, als fysiek stappend door de praktijkruimte. Ik communiceer met woorden, met taal met jouw onderbewuste. Zo haal ik met behulp van taal alle blokkades eraf, op alle niveaus die jij in essentie bent; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle overige lagen. Dit gebeurt voornamelijk door het stellen van vragen, zoals; “Hoe zou het zijn dat…”. Het quantumveld en jijzelf doen verder ‘het werk’.

Verhogen frequenties

Jouw frequenties worden direct verhoogd, zodat alles wat je niet dient – de lage frequenties – direct transformeert. En ik voeg nieuwe informatie toe, programmaatjes die je wel dienen. Denk aan zelfliefde, zelfvertrouwen, blijdschap, energie, etc. We kunnen alles toevoegen wat je wil en wat je nodig hebt!

Wat kan je ervaren?

De verandering in energie kan je ook voelen. Bijvoorbeeld met tintelingen in je lichaam, kou of warmte voelen, soms even lichte pijn of kramp op een bepaalde plek, kleuren zien. De meeste klanten ervaren de behandelingen als magisch, licht, fijn en er gebeurt véél in een korte tijd. De transformatie gaat zo snel dat je er met jouw bewustzijn, bijna niet bij kan. Op het einde van de behandeling stap je in het energieveld van jouw bestelling. De versie die jij wil zijn, hoe jij je wil voelen. Deze informatie wordt opgeslagen op jouw harde schijf en verankerd. Zo kan jij je elke dag verbinden met deze nieuwe informatie. Jouw onderbewuste, jouw systeem, weet dat jij die nieuwe versie van jezelf bent. En dit ga je na de behandeling ook merken. Soms direct, soms duurt het wat langer. Het proces gaat na de behandeling namelijk gewoon door, net zolang als nodig is. Dat is toch fijn om te weten!

Vervolgsessies

Bij de volgende behandeling checken we eerst samen in. Hoe gaat het met je? Wat is er na de vorige behandeling veranderd? Wat mag er nog meer transformeren? Waar zetten we vandaag op in? De tweede behandeling duurt circa 75 minuten. In de derde sessie is er vaak niet veel meer nodig, deze sessie duurt circa 45 minuten. Na elke behandeling houden we contact met elkaar via app of mail. Zo kan ik je optimaal begeleiden bij jouw transformatie.

Drie behandelingen voor het beste resultaat

Voor het beste resultaat adviseer ik minimaal twee tot drie behandelingen voor een thema of een klacht in een periode van zes weken. Elke behandeling mag het weer een laagje dieper transformeren. Je kunt erop vertrouwen dat er bij elke behandeling precies gebeurt, wat er op dat moment kan en nodig is.

Je kan losse sessie boeken maar ook een pakket van drie behandelingen. Bekijk hier meer informatie over de tarieven en de voorwaarden.

Samenwerking complementaire zorg

Lichaam en geest in balans, dat is de uitdaging! Vanuit holistisch perspectief werk ik samen met andere therapeuten. Denk aan fysiotherapie en orthomoleculaire therapie. Dit kan waardevol zijn als er extra ondersteuning nodig is op fysiek niveau. Bij bijvoorbeeld zeer langdurige stress ontstaat er een disbalans in het fysieke lichaam. Dit kan allerlei klachten geven zoals ontstekingsreacties, een hormonale disbalans etc. In de praktijk kan ik je meer vertellen over deze samenwerking.

Nieuwste Blogs

Wat klanten ervaren