Ik mag er niet zijn

Die overtuiging kwam heel sterk naar voren bij haar intake. Ze is een hardwerkende zelfstandig ondernemer van 38 jaar oud. Gister kwam ze voor de derde behandeling met Touch of Matrix. Bij de eerste twee sessies hebben we ingezet op het loslaten van vervelende gebeurtenissen en haar onzekerheid. Na elke behandeling gebeurde er bij haar ontzettend veel. Eerst moe en daarna kwamen er hele heldere inzichten. Een enorme verandering hoe ze nu naar zichzelf kijkt en naar de mensen die ze in haar leven had aangetrokken. Er zat ook wel een patroon in; ze is niet altijd even goed behandeld. Ze was er dus een match voor. Dat zag ze nu zelf ook. Omdat haar frequenties zijn veranderd, zal het niet meer zo gaan.

Bij deze laatste sessie wist ze heel goed op welk thema ze wilde werken. Money mindset en de juiste focus kiezen. Er is haar een baan aangeboden. Het lonkt want het geeft haar zekerheid. Haar hart wil juist vrijheid! Ze wil het liefst grootse dingen doen. Waar kwam haar overtuiging vandaan? Dat ze er niet mag zijn? Dat ze er niet toedoet? Als kind was haar altijd al ingeprent dat een dubbeltje nooit een kwartje zal worden. De projectie van de overtuigingen van ouders op een kind. Ze heeft haar hele leven eigenlijk altijd zorgen over geld. Of ze wel genoeg heeft. Met denken in tekorten beperk je wat je mag ontvangen. In het quantumveld is alles er namelijk. Er is overvloed; alleen leven we er (nog) niet naar.

In deze derde sessie bestelde ze het pad van overvloed, een vrij en gelukkig leven. Ik deed de stapmethode. Vanuit mijn creativiteit en intuïtie creeer ik energievelden waar de klant in stapt. Eerst bewust maken; wat zit er op die belemmerende overtuigingen? Zonder te weten wat het nu precies is geweest. En daarna een stap in de leegte waar al die frequenties sky high zijn en het transformeert. Ze zag tijdens het stappen prachtige kleuren. Haar nek zette zichzelf even in de juiste positie met een knakje. Ik liet haar waarnemen hoe ze zich zou voelen als ze voor loondienst koos. Daarna kon ze voelen hoe het pad van overvloed was; zonder te weten hoe die precies loopt. Dat is de flow. Die werd het!

Bij de quantumjump stap je in het veld van die heerlijke nieuwe jij. Ze zag zichzelf met de camper, bij het strand. Niks hoge hakken en mantelpakjes. Dit is hoe ze zich wilde voelen! En bij de laatste stap ben jij ook die persoon. Je hoeft er alleen maar naar te leven.

Zit je ook met een thema waar je doorheen wil breken? Als jij ook open staat voor een eigentijdse en supersnelle methode dan kom ik graag met je in contact. Laten we dan even 15 minuutjes met elkaar bellen om te ontdekken of we een match zijn!