Klachten oplossen? Pak de wortel aan!

Gister las ik dat 1 op de 7 kinderen psychische hulp nodig heeft. De wachtlijsten nog niet meegeteld. De politiek gaat de hulp juist terugschroeven. Gekke move? Van de overheid mag iedereen wel eens somber zijn. Zullen ze de vraag hebben gesteld hoe het komt dat er zoveel kinderen hulp nodig hebben? En is GGZ dan ook in alle gevallen een oplossing voor de klacht? Als dat niet zo is dan snap ik dat ze het terugdraaien. Maar waar kunnen mensen dan heen met hun klachten?

Ik merk op dat veel mensen in mijn praktijk het pad via GGz al hebben gelopen alleen verdwenen de klachten niet. Zolang de wortel niet wordt aangepakt zijn veel oplossingen symptoombestrijding. Die wortel zit vaak in dat onderbewuste systeem. Daar waar je niet bij kan. Ja… en dan zijn er dus wél andere wegen die uitkomst kunnen bieden. Ik deel nog een mooi voorbeeld uit mijn praktijk.

Gister had ik een hele mooie behandeling met een lieve dame met een zware burn out. De afgelopen twee jaar heeft ze de deur plat gelopen bij allerlei medische specialisten. Haar klachten zijn heel intens op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Bij de eerste sessie hebben we ingezet op rust en ontspanning. Ze kwam voor de tweede keer. Ik ging langs haar klachten. Wat is er veranderd na de eerste keer? Ze sliep langer en beter, voelde meer rust en ze had zelfs weer vrolijkheid gevoeld. Ze had ook geen hoofdpijn meer. Lichamelijk had ze nog wel veel last. Toch zijn het mooie stappen in vooruitgang. Het systeem mag ook eerst even tot rust komen.

Deze tweede sessie hebben we ingezet op zich gezond voelen en zijn. Ze ging VOLledig in de overgave. We deden de stapmethode. Dan stap je in quantumvelden waar je onderbewuste razendsnel bewust wordt en de informatie kan veranderen. Het lukte niet goed haar tweede been bij te zetten. Dat was geen fysiologisch probleem want ze heeft helemaal geen problemen met lopen. Hier meldt zich dan duidelijk informatie dat weg wil. Een paar stappen extra om bewust te worden en los te laten; het stappen ging daarna prima! Bij een bepaalde stap gebeurde er zoveel, haar nek kraakte zichzelf recht bijvoorbeeld. Ook bewoog ze in die mate dat ze lekker op de behandelbank mocht liggen. Wat lag ze daar heerlijk en zo ontspannen. Via de quantumtest bleek dat het niet nodig was dat ik iets deed. Dan doen het veld en de klant samen het werk. Hoe minder ik mij ermee bemoei, hoe beter! Ze kreeg even pijn in haar sleutelbenen en rechter schouder. Ook dan is het eenvoudig bewust worden en via het veld loslaten de oplossing. En dat allemaal via jouw eigen zelfgenezend vermogen!

Ze komt nog een derde keer, want een derde behandeling zal nog een laagje dieper gaan.

Loop jij vast en kom je niet van je klachten af? Je bent welkom!