Voel je vrij

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicolien Bröring en ik ben Touch of Matrix Therapeut en Transformatiecoach! Leuk dat je interesse hebt en mijn website bezoekt. Voordat je een afspraak met mij maakt vertel ik je graag mijn persoonlijke verhaal. Want ik heb zelf ook een transformatiereis gemaakt naar de versie van mijzelf die ik nu ben. Misschien inspireert het je en zet je nu toch écht die stap naar de nieuwe, beste versie van jezelf!

Toen ik een aantal jaar geleden vastliep, besloot ik het roer helemaal om te gooien. Mijn carrière als marketingcommunicatiemanager bij een vastgoedbelegger hing ik aan de wilgen. Ik sprak met mezelf af dat alles open lag en dat ik vanaf nu alleen nog mijn hart zou gaan volgen. Met deze keuzes maakte ik ruimte om mijn levenspad opnieuw vorm te geven.

Knop om

Ik was moe, geen energie, niet happy, weinig zelfvertrouwen en ik had een laag zelfbeeld. Waar komt dat toch allemaal vandaan? Toen ontdekte ik het pad van transformatie en de universele wetten zoals de wet van de aantrekkingskracht. Alles is energie, licht en informatie.. Het werd voor mij heel duidelijk waarom ik was vastgelopen en zo aan het struggelen was. En waarom ik steeds opnieuw dezelfde situaties bleef aantrekken. Dat wat je uitzendt, dat krijg je terug. Het werd mijn vertrekpunt om met mijzelf aan de slag te gaan. Wat ik nog nodig had? Het te gaan geloven en erop te vertrouwen dat alles mogelijk is. Knop om!

Touch of Matrix

Er volgde een reis waarin ik mijn thema’s ging onderzoeken en belemmerende overtuigingen aankeek en oploste. Ik stapte uit mijn comfort zone en werd zelfs comfortabel met situaties waar eerst het angstzweet uitbrak. Ook ging ik goed voor mijzelf zorgen en ontdekte dat wij van nature over een zeer krachtig zelfgenezend vermogen beschikken. Ook de methode van Touch of Matrix kwam op mijn pad. In een fijne sessie werd het trauma rondom de geboorte van mijn kinderen getransformeerd. Zowel bij mij, als bij mijn dochter. Ook het trauma op mijn enkel werd met deze methode opgelost. Weg stijfheid! De verbazing van de magie van deze methode was voor mij het vertrekpunt om gecertificeerd Touch of Matrix Therapeut te worden en een eigen praktijk te starten in Almere. Op dit moment ben ik de enige Touch of Matrix Therapeut in Flevoland. Naast mijn praktijk ben ik ook (interim) marketing manager bij een internationaal bedrijf. Dus ik sta met beide benen op de grond. 

Ik gun jou een lichter leven

Ik heb ervaren dat je met je eigen energie aantrekt wat je wil. Ik leef inmiddels in een flow van actieve ontspanning. Ik doe dingen waar mijn hart ligt en niet omdat de buitenwereld iets van mij verwacht. Conditionering en programmering heb ik losgelaten. En omdat ik iedereen een lichter leven gun, ben je heel welkom in mijn praktijk.

Als Touch of Matrix Therapeut en Transformatiecoach heb ik namelijk het goud in handen om je te begeleiden bij jouw persoonlijke transformatie. Naar een lichter, krachtig en vrij leven!

Ontdek of deze methode ook iets voor jou is!

Nicolien Broring Naam

Nieuwste Blogs

Wat klanten ervaren