Tiny

Ik heb Nicolien leren kennen bij een training voor transformatiecoach. Door haar kwam ik in contact met Touch of matrix. Deze methode was nieuw voor mij, maar ik hoefde mij alleen maar open te stellen voor wat ging gebeuren. Ik heb twee sessies ondergaan bij Nicolien en beiden waren online waarvan één op afstand en één live.

Bij de eerste behandeling ben ik na een kort voorgesprek ontspannen gaan liggen en volgde ik de aanwijzingen op die Nicolien mij vooraf had gegeven. Al snel was ik totaal ontspannen en liet ik mij meevoeren in dit gevoel. Het is moeilijk in woorden te vatten hoe het precies voelde, maar het voelde zo ontspannen dat ik in slaap ben gevallen.

Toen ik na een half uurtje wakker werd, voelde ik mij erg vredig en in balans. Ik vond het heel bijzonder dat dit op afstand had kunnen plaatsvinden.

In de tweede online sessie gaf Nicolien mij wat meer begeleiding. Door mijn voorstellingsvermogen te gebruiken, stelde ik mij de situaties voor welke Nicolien voor mij beschreef. Al snel merkte ik heel duidelijk dat er, door de stem van Nicolien te volgen, iets in mijn lichaam gebeurde. Fysiek merkte ik dat ik het plotseling warmer kreeg en energetisch voelde ik mij als het ware uitdijen. In mijn hoofd hoorde ik het zuizen, alsof ik een grote schelp aan mijn oor had. Ik volgde de instructies van Nicolien en mijn gevoel ging hier direct in mee. Heel duidelijk voelde ik verschil in mijn gevoelservaring bij het voorstellen van de verschillende situaties. Toen ik daarna zelf een situatie mocht creëren, voelde ik ook heel duidelijk dat mijn keuze mijn gevoel bepaalde. Ik weet in mijn hoofd dat dit zo werkt, maar ik had het nog niet eerder zo duidelijk gevoeld.

Na de sessie, voelde wat ik ervaren had een beetje onwerkelijk. Ik weet dat dit komt omdat mijn verstand dit wil begrijpen maar niet kan. In de dagen daarna had ik diverse keren dat stemmetje in mijn hoofd dat twijfels opriep over het gebeurde. Maar iets in mij was veranderd en is nog aan het veranderen. Omdat ik ook opdrachten had meegekregen van Nicolien, deed ik deze een paar keer per dag. Hiermee voelde ik steeds meer stevigheid ontstaan in wat zich wil manifesteren.

Ook kwam het inzicht om verwachtingen te mogen loslaten. Gewoon nieuwsgierig zijn naar wat zich openbaart. Ik merk, nu ik een paar weken verder ben, dat het een doorlopend proces is waarin je vaardigheden zich ontwikkelen.Steeds sneller kan ik naar de situatie toe die ik wil in mijn hoofd en ik richt mij dan op hoe ik mij zou voelen als de voorgestelde situatie een feit zou zijn.Op deze manier creëer ik mijn eigen toekomst. En dat voelt ontzettend krachtig.

Touch of Martrix is geen tovermiddel, maar voor mij is het wel een doeltreffende en eenvoudige manier om bepaalde dingen die spelen in mijn leven te transformeren naar wat ik wens te ervaren.

De liefdevolle en deskundige begeleiding van Nicolien kan ik iedereen aanbevelen. En alles kan!