Voel je vrij

Investeer in jezelf

Als je écht van je klachten af wilt, adviseer ik twee tot drie behandelingen binnen een periode van vijf tot zes weken. Hiermee behaal je het beste resultaat. Wil je er echt voor gaan? Kies dan voor het Power Traject. Dit is de meest krachtige en voordelige investering in jezelf. Wil je eerst even kennismaken met mij en de methode? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Ook leuk om cadeau te geven!

Kennismakingsbehandeling

Ideaal om kennis te maken met de magie van Touch of Matrix én met mij. Geen intake, ik leg jou uit hoe de methode werkt en daarna mag je een korte behandeling beleven van 45 minuten. Je gaat helemaal zen naar huis. Wedden dat het naar meer smaakt?

Prijs: € 65

Power traject

Heb je een thema of een klacht waar je nu écht vanaf wil? Kies dan voor het Power Traject. Dit traject bestaat uit drie behandelingen met Touch of Matrix binnen een periode van vijf weken! Hiermee werk je snel en krachtig naar de nieuwe versie van jezelf. Voor de eerste behandeling vul je online een intakeformulier in. Die bespreken we bij de eerste afspraak.

Prijs: € 399,-

Een opfrisbehandeling na een traject binnen zes maanden: € 99

Extra ondersteuning: Hoogwaardige vitamines NIEUW!

Bij langdurige klachten op fysiek, emotioneel en/of mentaal niveau ontwikkel je een tekort aan vitamines. Een tekort geeft óók weer klachten en je immuunsysteem holt achteruit. Je kunt je lichaam fysiek ondersteunen met extra vitamines. Kies dan wel voor pure, zuivere producten zonder synthetische stoffen. Omdat pure producten jouw frequenties helpen te verhogen ben ik sinds kort distributeur van het merk Beyuna, nummer 1 in hoogwaardige vitamines. Alle vitamines zijn puur natuur, vegan en GMO-vrij. Hierdoor neemt je lichaam het goed op, er zitten geen lichaamsvreemde stoffen in. Vind jij natuurlijke gezondheid ook belangrijk? Bestel dan jouw vitamines hier.

Losse behandelingen

Vrijheid blijheid. Wil jij voor jouw klacht liever losse sessies boeken? Omdat je misschien eerst wil ervaren wat het doet? Dat kan. Kies dan voor een losse behandeling. Als je binnen een periode van maximaal 6 weken na de eerste behandeling vervolgsessies afspreekt, krijg je per sessie een korting op het tarief. Na deze zes weken vervalt de korting per behandeling. Voor de eerste behandeling vul je een online intakeformulier in, die bespreken we bij de eerste afspraak.

1e behandeling € 185,-
2e behandeling € 157,-
3e behandeling € 125,-
4e behandeling € 87,-

Tarieven zijn inclusief 21% BTW
Ben je ondernemer en wil je de factuur zakelijk voldoen? Dan zijn de bedragen exclusief BTW.
Ben je student? Vraag naar het speciale tarief.
Ben je verhinderd? Dat kan gebeuren! Je kunt een afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verplaatsen.
Ik werk voorbij de reguliere zorg. Daar waar de zorg in het systeem stopt, ga ik verder. De behandelingen vallen buiten de zorgverzekering.

Algemene voorwaarden

Thematrajecten

Dit zijn unieke trajecten waarin je 1:1 met mij aan de slag gaat op een specifiek thema. Afhankelijk van het traject krijg je extra informatie, coaching en/of oefeningen die je nog verder zullen helpen om je doel te halen. Een thematraject is heel krachtig, effectief en levensveranderd. Wil jij een persoonlijk thematraject die op jouw lijf is geschreven? Laat mij weten met welk thema jij aan de slag wil en ik maak een traject op maat, speciaal voor jou.

Op dit moment bied ik de volgende thematrajecten aan;
Stop met emotie-eten
Boost je zelfvertrouwen

GroepsMatrix

Inmiddels ben ik ook gecertificeerd om met groepen te werken. Dat betekent dat ik deze methode ook kan inzetten bij gezinnen, familie, teams of een groep gelijkgestemden. Dit kan een gezamenlijk thema zijn, of individueel. De kracht van de groep, dat is de GroepsMatrix. Neem voor informatie en een prijsopgave contact met mij op.

 

Traject ‘Stop Emotie-eten’

Een 1:1 traject van twee maanden waarin je alleen nog maar kiest wat het beste is voor jou!
 • Vier Touch of Matrix sessies! Vanuit je onbewuste word je bewust waarom jij eten nodig hebt om je goed te voelen.
 • Deze informatie op alle lagen wordt razendsnel getransformeerd.
 • Jouw programma’s worden uitgebreid met zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Vanuit liefde voor jezelf maak jij vanaf nu keuzes die goed voor jou zijn!
 • Je transformeert naar de liefste versie van jezelf, die goed voor zichzelf zorgt.
 • Je krijgt praktische voedingstips en handvatten. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kan je via mijn netwerk terecht bij orthomoleculaire voedingsdeskundigen.
 • Voor dit traject is jouw investering € 450.

Traject ‘Boost je zelfvertrouwen’

Een 1:1 traject van twee maanden waarin je helemaal in je kracht komt te staan
 • Vier Touch of Matrix sessies. We gaan aan de slag met al jouw blokkades en overtuigingen waardoor jij je onzeker voelt.
 • Je wordt een hele krachtige versie van jezelf die in moeilijke situaties dicht bij zichzelf blijft.
 • Je gaat je uitspreken en je grenzen aangeven.
 • Je krijgt speciale oefeningen die je in de dagelijkse praktijk eenvoudig toe kan passen. Uit je hoofd, in je kracht.
 • Met een leuke opdracht ga je wennen aan de nieuwe jij.
 • Jouw investering voor dit traject is € 500

Nieuwste Blogs

Wat klanten ervaren