13 juli Groepsmatrix

Wil jij een unieke ervaring beleven? Heb je een klacht of thema waar je nu eindelijk eens écht vanaf wilt? Of ben je gewoon nieuwsgierig en sta je open voor een unieke methode die gebaseerd is op quantum wetenschap? Donderdag 13 juli geven Nicolien Bröring en Joyce Koffeman een unieke GroepsMatrix. Met de magische Touch of Matrix methode kan je razendsnel transformeren naar de versie die jij graag wilt zijn.

Hoe zou het zijn dat je je weer blij, vrij, gelukkig en vol energie kan voelen? Het is de kracht van de groep; met elkaar creëren we een groot en krachtig veld. En dat zorgt ervoor dat er snel en diepgaand gewerkt kan worden op klachten en thema’s. Zowel fysiek, emotioneel en mentaal. Het is de kracht van het individu én de groep samen die verandering in gang zet. Want naast dat een ieder zijn/haar eigen thema behandeld word reageert het systeem van iedere deelnemer ook op de thema’s van anderen. Deelnemen aan een groepssessie is daarom een mooie vorm van je inzetten voor anderen én het collectief.

En we zetten hoog in tijdens een GroepsMatrix. Hoe wil je je wél voelen? Wie wil je wél zijn? Dat wordt jouw bestelling voor deze avond!

Hoe ziet deze avond eruit?

We ontvangen je graag om 19.00 uur in de prachtige Amethistzaal in Puur Zentrum. Er staat koffie, thee en water voor je klaar. Na de ontvangst nemen we met elkaar plaats in een cirkel. Na een korte kennismaking nemen we met iedereen kort door wat de bestelling is. En daarna hoef jij niets meer te doen. Je mag lekker liggen op een matje en luisteren naar onze woorden en fijne muziek. Laat het maar gebeuren en voel maar wat het met je doet. Wat je mag ontvangen. Rond 21.30 uur is deze avond afgelopen en ga je herboren naar huis.

Wie zijn wij?

Joyce en Nicolien zijn allebei gecertificeerd Touch of Matrix Therapeut met een eigen praktijk. Joyce heeft haar praktijk in Valburg en Nicolien in Almere. Touch of Matrix is een van de krachtigste manifestatiemethodes die werkt met de energie van het quantumveld. Het schoont programma’s op in jouw onderbewuste systeem; dat wat je je niet bewust bent maar wat er wel voor zorgt hoe jij je voelt en omgaat met situaties. Hoe het met je gaat en wat je aantrekt in dit leven. Waar ben jij een match voor?

Naast GroepsMatrixen aan particulieren, bedrijven en op scholen geven Joyce en Nicolien ook individuele behandelingen.
Kijk voor meer informatie op www.nicolienbroring.nl en www.joycekoffeman.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *