Stop het geploeter!

Veel vrouwen in mijn praktijk hebben klachten omdat ze al heel lang erg hard werken. Knokken. Strijden. Overleven. Zelfs tijdens een behandeling waarin je toch echt mag ontspannen, blijven ze ‘aan het werk’. Ik merk dat aan hoe ze reageren, ze doen volledig mee met hun hoofd. Zijn niet echt relaxed, blazen hard bij uitademen. Ook uit hun verhalen merk ik op dat het hard ergens voor werken, de norm is. Eigenlijk is het ploeteren, want het gaat volledig op wilskracht. En wat zit het ingesleten bij veel vrouwen. Het is een vast patroon geworden en ze hebben het zelf niet door.

Ik herken het zo goed want ik heb zelf ook veel te lang in de overdrive gestaan. Het is de mannelijke energie die op volle toeren draait waardoor je uit balans raakt. Mannelijke en vrouwelijke energie mogen in balans zijn. Dan ben je stabiel. Als je het volgende patroon herkent in jouw leven dan heeft bij jou de mannelijke energie de overhand:

Alles moet af, het liefst snel en met resultaat. Alle ballen in de lucht houden. Er is geen tijd voor jou, maar jij bent er wel voor iedereen. Je werkt hard om deadlines te halen, resultaat is belangrijk en alles lijkt wel een wedstrijd. Het lukt je om die bergen te verzetten, een grens lijkt steeds verder weg.

Wees je maar bewust dat je dit best even kan volhouden maar de disbalans zorgt op lange termijn echt voor klachten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Repareren kan, maar hoe zou het zijn dat je die balans nu al mag herstellen? Dat het voor jou lichter, rustiger, zachter en liefdevoller mag? Dat jij op de eerste plaats komt? Dat je keuzes maakt die goed zijn voor jou? Dat is de vrouwelijke energie die weer volop mag stromen!

Die balans herstel je trouwens niet in een weekend met niks doen. Het is een hardnekkig patroon dat zich heeft ingesleten. Die wortel zit diep in jouw kern. En met Touch of Matrix haal je die wortel eruit. Het gedrag, de overtuigingen. Hoe jij naar jezelf kijkt. Het is magisch hoe dat kan veranderen en hoe jij je dan kan voelen! Vrouwen die je voor zijn gegaan zijn helemaal bij zichzelf, ervaren rust en balans. Dat hadden ze van tevoren niet kunnen bedenken.

Nieuwsgierig? Stuur mij dan een berichtje voor meer info. Dan neem ik contact met je op!