Verander je koers

Er komt een golf aan met mensen die vast gaan lopen met hun lichaam en geest. Waarom zeg ik dit stellig? Omdat we in een tijd leven waarin bij veel mensen de verbinding tussen hoofd en hart totaal is verdwenen. We doen alles met ons hoofd; met ons verstand. Ons brein heeft veel te verwerken. We worden elke dag overspoeld met crisissen, angstzaaierij en geweld. We zijn de hele dag verbonden met onze mobiele telefoon. Alle prikkels die via die telefoon binnenkomen belasten je systeem nog meer. Alles moet steeds sneller, we moeten nog harder werken en leren. We vragen echt zoveel van ons brein, die raakt op een gegeven moment overbelast. Want op deze manier leven, is niet de essentie. 

Neem een zeilboot als metafoor. Als het zwaartepunt van de boot zich in de mast bevindt, wat gebeurt er dan als het gaat stormen? Juist, de mast breekt. Zo is het ook met ons hoofd. Als het zwaartepunt van jouw zijn zich in je hoofd bevindt dan ben je uit balans. En op een gegeven moment knapt het. Het goede nieuws is dat je onderweg genoeg seintjes krijgt dat je een andere weg in mag slaan. Pijn, geestelijk ongemak. Je hebt een uitnodiging om die balans te herstellen. 

Weet je dat je hart het altijd als eerste weet wat goed voor je is? Je hart weet of iets klopt. Je hart wijst je de weg. Je voelt wanneer iets goed of fout is. Het is je innerlijke kompas. 

Doe jij ook alles met en vanuit je hoofd en loopt het over? Merk je dat je niet zo veel meer voelt, dat de levensenergie ontbreekt? Staat de mast op knappen en ben je de koers kwijt?

Boek dan een sessie met Touch of Matrix! Verander je koers. Herstel de balans, zodat het weer licht wordt. In je hoofd én in je hele systeem.